-2.7 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 8:30
No menu items!

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, începe vineri

spot_img

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Festivalul dulciurilor gourmet, Sweet Fest, revine cu o ediție specială de Valentine’s Day, în perioada 14-16 februarie, la Hanul lui Manuc, în centrul istoric al Capitalei.

Sweet Fest readuce în prim plan tradiția cadourilor și delicateselor artizanale, printre acestea numărându-se specialități de praline belgiene și de trufe, variațiuni de ciocolată artizanală cu trandafiri, foiță de aur sau cu fructe exotice, clătite franțuzești pregătite pe loc, cupcakes, prăjituri tradiționale, cafea, ceaiuri și multe alte cadouri.

În premieră vor fi prezente și rețete cu ingrediente afrodisiace, sesiuni de live cooking și concursuri cu premii.

“Vom avea dulciuri felurite, de la praline la prăjituri și ciocolată de casă și specialități cu trufe, tema acestora urmând să fie ziua Sfântului Valentin. La festivalul dulciurilor vor fi prezenți comercianți din toată țara, de la Arad, Brașov, Baia Mare, București etc. Nu vor lipsi nici prăjiturile realizate după rețete tradiționale românești în acest sens urmând să fie prezente la Sweet Fest o cofetărie din Târgoviște și una din Baia Mare”, a declarat Sebastian Teodoru, organizatorul Sweet Fest, pentru Agerpres.

Sweet Fest — ediția de Valentine’s Day debutează vineri, 14 februarie, de la ora 10,00, și se încheie duminică, 16 februarie, la ora 19,00.

Accesul vizitatorilor este gratuit în toate zilele festivalului, între orele 10,00 și 19,00.

A.V.