17.7 C
București
vineri, 29 septembrie 2023 - 9:49
No menu items!

Festival pe pagina PNL. Postarea privind pensiile speciale, cele mai acide comentarii

spot_img

Val de critici pe pagina de Facebook a Partidului Național Liberal, după postarea de vineri în care formațiunea explică soluția găsită pentru eliminarea pensiilor speciale, char și după decizia CCR de joi.

„NU este necesară o nouă lege de desființare a pensiilor speciale pentru parlamentari (…) Pensiile speciale pentru parlamentari nu sunt reinstituite, pentru că decizia CCR nu repune în vigoare textul abrogat prin legea declarată neconstituțională. Este necesară procedura de reexaminare a legii prin Parlament, legea trebuie pusă în acord cu decizia CCR”, se arată în postarea PNL.

Internauții au criticat vehement atitudinea liberalilor.

Cornel Chiriac – Acum doua săptămâni voi PNL ați votat împreună cu frații voștri hoți din PSD și cu UDMR pentru menținerea pensiilor speciale la primarii iar acum împreună cu judecătorii corupți din CCR ați readus pensiile speciale la parlamentari

Constantin Galatanu – Din cauza aia v-ati abtinut la comisii pentru pensiile primarilor. Sunteți slugile PSD-ului.

Mihai Chitu – Se apropie cumva alegerile, lingăilor e.t.c….

Gheorghe Duta – Unde ați fost cind s-a aprobat acest furt din buget

Metes Alexandru – Mari golani sunteti… !

Mădă Lina – Având în vedere că PNL nu susține, PSD nu susține… Numai miracole se întâmplă în țara asta. La CCR s-a pronunțat decizia fără Morar în sală. Sunteți toți o adunătură de…!!