4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 19:54
No menu items!

Fenechiu: Nu am tratat cu seriozitate procesul. Mă voi lupta în continuare. Nu am demisionat

spot_img

Ministrul Relu Fenechiu a demisionat după ce a fost condamnatMinistrul transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat agenţiei Mediafax că, până în prezent, nu a tratat cu seriozitate procesul în care este implicat deoarece ştia că este nevinovat, dar că din acest moment va trata cu seriozitate cazul.

 

Nu mai fac niciun comentariu, pentru că nu înţeleg nimic. Mă voi lupta în continuare. Ştiindu-mă nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, însă din acest moment îl voi trata

Relu Fenechiu
ministrul transporturilor

 

El a precizat că în perioada următoare va prezenta o serie de documente în premieră care îi demonstrează nevinovăţia, precum şi un comunicat de presă.

Relu Fenechiu nu a demisionat din funcţia de ministru al transporturilor, deși premierul Victor Ponta a anunțat că ministrul transporturilor l-a anunțat că nu mai poate continua, după sentința pronunțată, vineri, de instanța supremă în dosarul „Transformatorul”.

Victor Ponta a transmis Preşedinţiei documentele prin care Relu Fenechiu părăseşte postul de ministru al Transporturilor, iar el preia interimatul la conducerea instituţiei.