5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 15:35
No menu items!

Fenechiu: „Băsescu n-a făcut-o din plăcere, ci constrâns de un vot devastator”

spot_img

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a spus că şeful statului, Traian Băsescu, a fost constrâns de votul „devastator” de la alegerile parlamentare, însă nu a dorit să discute dacă desemnarea rapidă şi fără probleme a lui Victor Ponta a venit şi ca urmare a discuţiei nocturne avute de preşedinte cu premierul şi alţi doi lideri USL – Crin Antonescu şi Liviu Dragnea.

„E un act normal si obligatoriu, necesar într-o astfel de situație”, a spus Fenechiu pentru Ziare.com despre desemnarea ca premier a lui Victor Ponta. „Sunt convins că Traian Băsescu n-a făcut-o din prietenie sau plăcere, ci a fost constrâns de un vot devastator”, a precizat deputatul de Iași.

Întrebat dacă liderul PNL Crin Antonescu a informat conducerea partidului despre întâlnirea nocturnă cu Traian Basescu si care a fost rolul acesteia, Fenechiu a răspuns: „Nu discut despre ce discută președintele meu noaptea”.

El a refuzat să dea mai multe detalii și despre negocierile pentru formarea noului Guvern, spunând că până atunci urmează convocarea Parlamentului, negocierea comisiilor și alte asemenea probleme.

D.M.