22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 14:36
No menu items!

Femeie ucisă în fața propriilor copii UPDATE

spot_img

O femeie de 34 de ani a fost găsită moartă, joi, cu o tăietură adâncă la gât, într-o garsonieră din Sfântu-Gheorghe unde locuia alături de cele două fetiţe minore ale sale de 2,5 ani și, respectiv, 5 luni. Micuțele au fost închise în baie, probabil de agresor, dar au auzit totul.

Conform IJP Covasna, o femeie a sunat joi dimineață la numărul unic de urgență 112 pentru a anunța că a descoperit cadavrul unei femei în Blocul nr. 105 din Sfântu-Gheorghe.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și acolo au găsit victima. Cea care a chemat Poliția este proprietara garsonierei, care venise să aducă ceva de mâncare și niște hăinuțe pentru cei doi copii ai chiriașei sale, care o ducea destul de rău cu banii.

Cazul a fost preluat de Parchet, iar Poliția continuă cercetările. Din primele date pe care le-au oferit cei de la IJP, există deja un cerc de suspecți, iar aici este inclus și tatăl copiilor femeii ucise. Se pare că femeia se despărțise de el și nu mai dorea să-l primească înapoi. D.M.

Vineri, purtătorul de cuvânt al Parchetului, procurorul Marcel Antonescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în cursul audierilor care au avut loc, suspectul şi-a recunoscut fapta. Întrucât există suficiente probe, Parchetul va propune instanţei arestarea acestuia pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav.