3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:21
No menu items!

Femeie omorâtă în plină stradă. Principalul suspect – soțul acesteia

spot_img

Cadavrul femeii a fost găsit luni, în jurul orei 5.20, pe o stradă din zona de vest a municipiului Ploiești (județul Prahova)

atac-cutit

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost găsită moartă, luni dimineaţă, pe o stradă din Ploieşti (județul Prahova), având mai multe lovituri de cuţit în gât şi în piept. Principalul suspect de uciderea acesteia este chiar soţul ei, care a fost dus la audieri.

Surse judiciare au precizat că, luni dimineaţă, în jurul orei 05.20, un bărbat a anunţat la numărul de urgență 112 că pe o stradă din zona de vest a municipiului Ploieşti se află o femeie decedată, iar o echipă condusă de un procuror de la Parchetul Tribunalului Prahova a mers la faţa locului pentru cercetări.

Femeia avea multiple plăgi înjunghiate în gât şi în piept, cadavrul acesteia fiind dus la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti pentru necropsie.

Parchetul Tribunalului Prahova face cercetări în acest dosar de omor, iar principalul suspect este soţul femeii, în vârstă de 34 de ani, care a fost dus la audieri.

R.D.