-1.3 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 9:42
No menu items!

Femeie jefuită în Capitală de doi bărbați, după ce i-au spart geamul maşinii, când aceasta aştepta la semafor

spot_img

politia

O femeie a fost jefuită de doi bărbați, după ce i-au spart geamul maşinii, când aceasta aştepta la un semafor de pe Calea 13 Septembrie din Capitală şi i-au luat femeii care conducea autoturismul o geantă în care avea 7.000 de lei.

Cei doi bărbaţi au spart marţi seară, în jurul orei 22.00, geamul lateral al unui autoturism Audi A5, condus de o femeie, care oprise maşina la un semafor de pe Calea 13 Septembrie şi i-au sustras acesteia o geantă în care se aflau 7.000 de lei. Imediat după comiterea faptei, bărbaţii au luat un taxi, însă maşina a fost oprită, la scurt timp, de poliţişti, care au recuperat geanta şi cei 7.000 de lei și i-au reținut pe hoți.

Conform unor oficiali din cadrul Poliţiei Capitalei, cei doi suspecţi se aflau în atenția anchetatorilor de mai multă vreme, deoarece existau informaţii potrivit cărora aceştia jefuiesc femei aflate la volan, atunci când acestea opresc la semafor, spărgând geamul autoturismelor, după care luau obiectele de valoare aflate pe scaunul din dreapta şoferului.

C.A.