“Femeia și mântuirea lumii” (Evdochimov) / VIDEO

– Ce tip de femeie ar prefera bărbatul modern al zilelor noastre? 

– Ar fi o întrebare retorică, ce femei avem azi în societate?

– Unele femei, după trăirea și vrednicia lor sufletească, reprezintă Porți spre Rai? 

– Însă, unele dintre femei, poate pentru nepăsarea lor sufletească sau pentru lipsa lor de credință, pot merge spre pierderea sufletească a lor, sau a soților, sau a propriilor copii, cum se zice: pot deschide Porți spre Iad.

– Am să vă spun, din experiența practică, o istorioară, dar vă dau și răspunsul teoretic: din învățătura teoriei, puțini se înțelepțesc, din trăirea practică, mai mulți!

Invatatura

– "FEMEIA ȘI MÂNTUIREA LUMII"!( Evdochimov). – Ce tip de femeie ar prefera bărbatul modern al zilelor noastre? – Ar fi o intrebare retorică, ce femei avem azi în societate?- Unele femei după trăirea și vrednicia lor sufletească, reprezintă Poarți spre Rai? – Însă unele dintre femei, poate pentru nepăsarea lor sufletească, sau pentru lipsa lor de credință pot merge spre pierderea sufletească a lor sau a soților sau a propriilor copii, cum se zice; pot deschide Porți spre Iad.- Am să vă spun din experiența practică o istoriară, dar vă dau și răspunsul teoretic, dar din învățătura teoriei puțini se înțelepțesc, din trăirea practică mai mulți!https://youtu.be/kl77iuxdcAM

Publicată de Parintele Calistrat pe Duminică, 27 ianuarie 2019

 

NICIUN COMENTARIU