19.8 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 10:43

Femeia al cărei cadavru a fost găsit pe un drum forestier din Sinaia a murit din cauza frigului

spot_img

jandarm

Femeia al cărei cadavru a fost descoperit sâmbătă de jandarmi pe un drum forestier din Sinaia a murit ca urmare a expunerii prelungite la frig, iar leziunile de pe faţa şi braţele femeii au fost provocate de animale, după moartea acesteia.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, rezultatele necropsiei arată că femeia a murit ca urmare a expunerii prelungite la frig, iar leziunile de pe faţa şi mâinile femeii au fost provocate de animale, după moartea acesteia, transmite Mediafax.

Femeia a fost identificată. Ea avea 55 de ani, locuia în Predeal şi se afla în evidenţele medicilor ca fiind bolnavă psihic. Familia anunţase la poliţie dispariţia acesteia. Cel mai probabil, moartea femeii s-a produs în jurul datei de 27 sau 28 noiembrie.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit sâmbătă, de către o echipă de jandarmi montani aflată în patrulare, pe un drum forestier din Sinaia, la aproximativ 500 de metri de restaurantul Taverna Sârbului, cadavrul fiind parţial acoperit cu zăpadă.

A.V.