19.2 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 22:22
No menu items!

Femei la modă azi

spot_img

Femei la modă azi

Acum este la modă, fiind extrem de apreciat, tipul femeii frumoase şi deştepte, cu caracter puternic, care pune cariera pe primul loc. Acest model este foarte des întâlnit în ultima vreme în lumea întreagă, iar vedetele hollywoodiene se simt bine în pielea lor, chiar dacă nu arată ca manechinele de pe catwalk. Standardul normalităţii este reprezentat de majoritatea femeilor de pe glob, care nu sunt potrivite măsurilor xs şi s. Femeile care ştiu să-şi construiască o carieră demnă de invidiat, fără să aibă problema siluetei sunt demne de urmat. Puterea femeii adevărate, care merită toată admiraţia şi tot respectul, constă în faptul că aceasta nu-şi limitează universul la a obţine şi a menţine un fizic slab, ci se concentrează pe modalităţi de a-şi îmbunătăţi viaţa.

Christina Aguilera protestează vehement împotriva criticilor aduse la adresa „greutăţii corporale naturale” şi a pozat nud pe coperta ultimului ei album, „Lotus”.

Jessica Simpson deţine un imperiu fashion de miliarde şi, chiar dacă a slăbit după naşterea primului său copil, nu a ţintit către a fi skiny.

Femeile Kardashian au schimbat percepţia generală a lumii asupra frumuseţii, îndreptând-o, din direcţia silfidelor, către femeile planturoase cu trăsături de păpuşă. Clanul feminin are afaceri profitabile în diverse domenii: fashion, cosmetică-parfumerie şi sport.

Tânăra şi frumoasa Adele cântă ca nimeni alta şi se simte bine în pielea ei, fără să dramatizeze pe seama aspectului său rubicond.

Christina Hendricks, bomba sexy cu forme superbe, a demonstrat tuturor că nu trebuie să fii „şnur” pentru a întoarce capetele bărbaţilor, ba dimpotrivă şi are un succes nebun.

Kate Upton, noua senzaţie a Hollywood-ului, este mândră de corpul său voluptuos.

C.N.