16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 11:46
No menu items!

Felicitarea de Crăciun a familiei Kardashian a provocat controverse. Costurile s-au ridicat la un sfert de milion de dolari – FOTO

spot_img

 kris kardashian

Dacă anul trecut familia Kardashian s-a îmbrăcat în alb și a zâmbit pe felicitarea de Crăciun pe care au trimis-o rudelor, prietenilor și colaboratorilor, cea de anul acesta a stârnit numeroase controverse.

Într-un decor ce amintește de un Las Vegas în ruine, femeile Kardashian pozează în posturi care de care mai bizarre, scrie perfecte.ro. Cel care le-a fotografiat este nimeni altul decât fotograful celebrităților, David LaChapelle, care a cerut un onorariu de 250.000 de dolari pentru a imortaliza momentul.

kardashian CC

Fotografia, plină de semnul dolarului, de reviste aruncate și călcate în picioare, dar și de simboluri masonice (triunghiul cu ochi) sau de simboluri religioase reinterpretate (prunc negru, cu aureola deasupra capului, în brațele unei mame de culoare), a scandalizat numeroși americani, poitrivit comentarilor pe care le-a generat pe rețelele de socializare.

kardashian-christmas-card-2013

Televiziunile din fotografie înfățișează pe fiecare dintre femeile Kardashian. În întreaga cameră sunt împrăștiate manechine dezmembrate, sclipici, hârtie creponată și numeroase alte lucruri necunoscute, scrie guardianlv.com.

 Cu excepția lui Bruce Jenner, fostul soț al lui Kris, care apare închis într-un cilindru de plastic bizar, niciun bărbat al familiei nu este prezent în felicitare. Se pare că Rob Kardashian s-a îngrășat și nu a vrut să apară, Brody încearcă să se distanțeze de familia Kardashian, Lamar e despărțit de Khloe, iar Kanye a refuzat să apară.

 Toate femeile Kardashian poartă ținute negre, elegante, dar sobre și, cu excepția mamei Kris, niciuna nu zâmbește. În afară de Kim, Khloe, Kourtney, Kendall și Kylie, în fotografie mai apar și cei doi copii ai lui Kourtney, Mason și Penelope.

C.A.