10.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 22:30

FC Dinamo, în insolvență

spot_img

Tribunalul Bucureşti a admis, joi, cererea societăţii care administrează clubului FC Dinamo de deschidere a procedurii generale a insolvenţei

dinamo-galerie1

Magistrații Tribunalului Bucureşti au stabilit, joi, ca termen pentru continuarea procesului pivind insolvența FC Dinamo data de 10 septembrie.

Admite cererea debitorului  FC Dinamo 1948. Deschide procedura generală a insolvenţei. Termen pentru continuarea procedurii la 10.09.2014. Desemnează administrator judiciar pe CII Dascăl Cătălin Andrei care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 20 raportat la art. 49 al.1 lit. a din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, cu o remuneraţie de 1.500 lei din averea debitorului.

Tribunalul București

Miercuri a avut loc al doilea termen în dosarul înregistrat la 13 mai, la Tribunalul Bucureşti, prin care clubul condus de Ionuţ Negoiţă solicita deschiderea procedurii de insolvenţă.

FC Dinamo este al şaselea club de Liga I care cere intrarea în insolvenţă în ultimii doi ani, după FC Rapid, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi şi FC Vaslui.

R.D.