16.6 C
București
marți, 11 mai 2021 - 13:16

Favorit pentru funcția de secretar de stat la MAI, „vicele” PNL Cluj, Mihai Szeplekan, implicat într-un scandal sexual

Szeplekan_Mihai_clujazi.ro

Vicepreşedintele PNL Cluj, Mihai Szeplekan, dorit de conducerea liberalilor în locul fostului secretar de stat din MAI, Cătălin Chiper, demis după tragedia aviatică din Apuseni, a fost protagonistul unui scandal sexual, informează site-ul pefata.ro. Consilierul judeţean Mihai Szeplekan a fost acuzat de angajatele unui bordel clandestin că făcea rost de „fetiţe” pentru politicieni.

Potrivit pefata.ro, numele politicianului Mihai Szeplekan a fost pomenit, în 2010, într-un dosar de proxenetism, alături de al fostului deputat PDL de Cluj, Petru Călian. La vremea respectivă, Szeplekan s-a apărat susţinând că nu putea avea relaţii sexuale cu, deoarece era proaspăt operat şi îi lipsea un testicul.

Procurorii DIICOT au stabilit, la momentul respectiv, că acesta l-a recomandat pe deputatul Petru Călian, matroanei Natalia Strechi. Două dintre prostituate au dat declaraţii din care rezultă că l-au însoţit pe deputatul Călian şi pe consilierul Szeplekan la un congres al PRM, care s-a desfăşurat la Baia Mare. Ambii politicieni au fost membri PRM. Ulterior, unul a ajuns la PDL, iar altul la PNL.

Citește integral știrea aici

Valeriu Motoc