16.4 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 10:53

Fata rănită în accidentul provocat de Silviu Lung, în stare gravă

silviu-lung-accident

Fostul portar Silviu Lung care a provocat, miercuri, un accident rutier, soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea a doi tineri (fiica și fiul bărbatului decedat), este în stare bună şi va mai rămâne internat în Spitalul Judeţean Craiova cel mai probabil până vineri. Însă, fata de 16 ani rănită în accident “are o stare proastă în general” şi se aşteaptă momentul potrivit pentru a fi operată.

Şeful Secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean (SJU) Craiova, Alexandru Cameniţă, a declarat, joi, că Silviu Lung “are o stare generală bună, dar va mai rămâne internat cel mai probabil şi în cursul zilei de astăzi (joi – n.r.) şi mâine, pentru că mai are ameţeli, îl doare capul, dar loviturile suferite la nas şi frunte nu-i pun probleme. Vrea să fie lăsat în pace, să nu fie supus presiunii media”.

Cameniță a precizat, însă, că fata de 16 ani rănită în accident “are o stare proastă în general”, medicii urmând să decidă “momentul cel mai bun în care s-ar putea interveni chirurgical”.

Pacienta are un hematom la cap, vom decide în orele următoare care este momentul cel mai bun în care s-ar putea interveni chirurgical, are o stare proastă în general.

Alexandru Cameniță

șeful Secţiei de Neurochirurgie a SJU Craiova

Potrivit medicului, fratele fetei, în vârstă de 15 ani, rănit de asemenea în accidentul de miercuri, este în stare bună şi va rămâne internat la Secţia de chirurgie-ortopedie-pediatrie.

R.D.