-3.2 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 9:34
No menu items!

Fata din Gorj ucisă de iubitul gelos ceruse ajutor la Poliție cu trei zile înainte de crimă. I s-a spus că trebuie prins în flagrant

spot_img

Crima din Gorj ar fi putut fi evitată. Mama fetei ucisă din gelozie de fostul iubit susține că fata ei a depus mai multe plângeri la poliție și a cerut să fie apărată. Tot mama victimei a povestit că polițiștii i-ar fi răspuns tinerei că înainte să facă ceva trebuie să îl prindă în flagrant, potrivit observatornews. Fata de 19 ani a fost ucisă cu două lovituri de cuțit. Agresorul a plecat cu ea în mașină și a fost descoperit la un control de rutină în trafic.

Tânără de 19 ani ucisă de iubitul gelos anunţase autorităţile că bărbatul o ameninţă. Victima făcuse 2 plângeri împotriva agresorului, ultima chiar cu trei zile înainte de crimă.

”Am depus plângere, am spus că este urmărită, ameninţată, ameninţată chiar cu moartea. Nu se poate decât dacă-l prinde-n fapt, asta ni s-a spus”,a povestit Simona Martin, mama victimei, potrivit Observator News.

Tragedia s-a produs noaptea de miercuri spre joi, în satul gorjean Cernădia. Fata a fost zărită de fostul iubit în mașina altui bărbat. Înnebunit de gelozie, tânărul în vârstă de 20 de ani i-a urmărit cu autoturismul și, dupa o cursa de 10 km, a reușit să blocheze mașina în care se aflau cei doi. Tânăra a încercat să fugă, dar fostul iubit a înjunghiat-o.

Bărbatul a urcat apoi victima în mașină. La un control în trafic, agenții de poliție au găsit-o pe tânără pe bancheta din spate, însă nu au mai putut să o salveze.

În urmă cu două luni, fata de 19 ani a depus plângere penala împotriva tânărului care o amenințase cu moartea. Polițiștii nu l-au găsit atunci pentru că, între timp, plecase în străinătate. Ultima plângere a fost depusă în urmă cu trei zile.