28 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 13:52
No menu items!

Fata care și-a pierdut mâna pe drumurile CNADNR câștigă un nou proces de despăgubiri

spot_img

Georgiana Ghegeliu a câștigat un nou proces de daune, în sumă de peste 2 milioane de lei, împotriva Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi

Elena Ghegeliu

Georgiana Ghegeliu, studenta din Năvodari care și-a pierdut mâna dreaptă într-un accident rutier, a câștigat un nou proces împotriva Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi. Sursa Zilei dezvăluia în exclusivitate în octombrie 2013 că CNADNR este obligată de judecători să-i plătească Georgianei un milion de euro daune morale pentru suferințele îndurate.

Acum, în urma unei decizii a Tribunalului București din 20 februarie 2015, CNADNR este obligată să plătească din nou daune, de data aceasta fiind vorba de despăgubiri materiale care să acopere cheltuielile făcute de victimă pentru tratamentul după accident.

Obligă pârâta la suma de 2.030.283,05 lei către reclamantă cu titlu de despăgubiri materiale

decizie Tribunalul București

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 30 de zile de la momentul când motivarea acestei hotărâri este comunicată părților.

Georgianei Elena Ghegeliu i-a fost amputat brațul drept, după un accident rutier în urma căruia un fragment metalic dintr-un parapet a străpuns portiera maşinii conduse de prietenul ei, în 2006.

La sfârșitul anului trecut, CNADNR a atribuit unei firme germane achiziția de parapete pentru toate drumurile naționale cu risc de accident, valoarea achiziției fiind de peste 39 de milioane de lei.

Marilena Nedelcu
Alexandru Maghiar