0.7 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 3:51
No menu items!

Fashion Days lansează prima aplicație mobilă a unui retailer de modă din România

spot_img

 Fashion Days lansează prima aplicație mobilă a unui retailer de modă din România

Fashion Days, companie activă pe piaţa comerțului online pe segmentul fashion & lifestyle în România și în Europa Centrală și de Est, și-a lansat aplicația mobilă pentru iPhone, potrivit unui comunicat de presă. Fashion Days este primul retailer de fashion online din România care oferă clienților posibilitatea cumpăra direct prin dispozitivele mobile.

”Numărul comenzilor plasate de pe smartphone în ultima lună depășește 15 procente din numărul comenzilor Fashion Days România. Ne așteptăm ca în următorii ani acest procent din vânzări să crească rapid”, a declarat Cristina Popa, director al Fashion Days România.

Aplicaţia este deja disponibilă în App Store şi poate fi descărcată gratuit de către fiecare utilizator. Platforma oferă zilnic peste 1.500 de produse noi ale companiilor din industria de modă.

Fashion Days este cel mai mare club privat de shopping online din Europa Centrală și de Est, fiind prezent în România, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia, Letonia, Estonia, Lituania. Fashion Days are 4 milioane de membri, dintre care 1 milion în România. Compania a fost lansată în 2009 de către antreprenori elvețieni.

Vlad Bârleanu

foto: arstechnica.com