1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:11
No menu items!

Fără nicio legătură cu alegerile locale, Monica Macovei cere amânarea scrutinului

spot_img

După ce a lansat pe piață ipoteza că trupul găsit în accidentul din Corbeanca nu ar fi al patronului Hexi Pharma, preşedintele Partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, propune amânarea alegerilor locale din Capitală, într-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook.

Fără candidat la Primăria Capitalei, după ce Ciprian Ciucu a ales PNL, Monica Macovei vrea cum amânarea alegerilor locale susţinând că nu este îndeplinită premisa unor alegeri corecte, deoarece semnăturile de pe listele cu susţinători sunt fictive. „În Bucureşti, nu este îndeplinită premisa unor alegeri corecte, ar trebui amânate. Din moment ce PSD şi PNL sunt iertate de datorii, din moment ce avem deja liste de semnături pe care apar morţi, adică sunt liste fictive la PNL, PSD şi la alte partide, nu este deloc îndeplinită premisa unor alegeri corecte în Bucureşti”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Ea propune, în acest sens, amânarea alegerilor. „Dacă doar le scoatem numele acestora şi mergem mai departe, n-am făcut nimic. La următoarele alegeri se va încerca acelaşi lucru, doar că se vor mai pune 1.000 de nume de rezervă. Soluţia este să fie anulate aceste liste şi să fie puricate la sânge, iar alegerile în Bucureşti să fie amânate. Şi să fie redus numărul de semnături de susţinere”, a adăugat Macovei.

Luni, Monica Macovei a spus la postul de radio RFI că are dubii în privința cadavrului găsit la locul accidentului dintre Corbeanca și Buftea spunând că ar putea să nu fie al lui Dan Condrea.

M10 este unul dintre partidele nou-înfiinţate, de la ultimul scrutin şi până acum, care nu a reuşit să strângă semnături pentru candidaturi la alegerile locale din Bucureşti şi care a rămas şi fără candidat la Primăria Capitalei.

Valeriu Motoc