25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 17:23
No menu items!

Familia Regală va sărbători Crăciunul și Anul Nou la Săvârșin

spot_img

La Castelul de la Săvârșin, din judeţul Arad, se fac ultimele pregătiri și se stabilește programul evenimentelor pentru sărbătorile de iarnă deoarece familia Regală a României își va petrece Crăciunul și Anul Nou acolo.

„Se apropie sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou 2013, iar întreaga noastră echipă de colaboratori pune la punct, în cele mai mici detalii, șederea Majestăților Lor de sărbători, precum și programul evenimentelor publice la care Regele și Regina vor asista“, scrie Principele Radu pe blogul său.

Şi în acest an, Majestatea Sa va primi colindători. „Ca în fiecare an, Majestatea Sa va împărți câteva sute de pachete oamenilor nevoiași din localitate, precum și copiilor și vârsnicilor. Români de toate vârstele, de la copiii de grădiniță până la octogenari, vor trece pragul castelului pentru a cânta colinde și a ura «La mulți ani!» și «Crăciun fericit» Familiei Regale“, a mai scris Prinicipele Radu.

Anul acesta, alături de Familia Regală a României, la Săvârșin vor ajunge și Principesa Maria, Principele Nicolae și sora lui, Elisabeta-Karina.   O.D.