0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:21
No menu items!

Falcă: Sunt sigur că PNL şi PDL vor colabora pentru prezidenţiale şi vom forma guvern în 2015

spot_img

GHEORGHE FALCA

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, miercuri, că, în noul context al intrării PNL în opoziţie, este sigur că democrat-liberalii vor avea o colaborare cu liberalii pentru alegerile prezidenţiale, iar în 2015 vor forma un guvern, cu PSD în opoziţie.

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, care este primar al Aradului, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, întrebat despre o posibilă colaborare PDL-PNL în opoziţie, că este sigur că democrat-liberalii vor colabora cu liberalii pentru alegerile prezidenţiale.

Sunt sigur că cele două partide, înainte de alegerile prezidenţiale, vom avea o colaborare bazată pe un pact de neagresiune şi sprjinirea în turul doi al celui mai bine plasat“, a declarat Falcă.

Întrebat dacă vede posibilitatea ca până în 2016 formula politică guvrenamentală să se modifice din nou, Falcă a spus că este sigur că va exista guvern în jurul PDL şi PNL.

“Sunt sigur că în 2015 va fi o guvernare în jurul PDL şi PNL, având PSD în opoziţie”, a mai spus Falcă.

Referitor la ruperea USL, Gheorghe Falcă a declarat că acest lucru s-a întâmplat pentru că au existat “orgoliile uriaşe” ale preşedinţilor PNL şi PSD, “ambii văzându-se prezidenţiabili în 2014”.

R.D.