10.8 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 23:46

Falşi angajaţi Enel, reţinuţi după ce au furat din locuinţele a patru bătrâne

spot_img

Falși angajați Enel, reținuți după ce au furat din locuințele a patru bătrâne

Doi tineri care se recomandau angajaţi Enel, acuzaţi că au furat peste 46.000 de lei din casele a patru bătrâne în vârstă de peste 80 de ani, au fost reţinuţi, joi, după ce au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni imediat ce au ieşit din casa unei victime cu 1.700 de lei.

“Judiciariştii bucureşteni ai Poliţiei Sectorului 3, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei şi Serviciului de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, au identificat şi prins în flagrant, în cursul zilei de joi, doi tineri, de 23 respectiv 25 de ani, suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, prin utilizarea de calităţi mincinoase”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, cei doi suspecţi au reuşit să fure, în total, aproximativ 46.700 de lei din trei locuinţe situate în sectoarele 3 şi 6. Cei doi au fost prinşi în flagrant, joi, la scurt timp după ce au ieşit din locuinţa unei bătrâne, de unde tocmai furaseră 1.700 de lei.

Polițiștii bucureșteni au precizat că, anterior, falşii angajaţi ENEL au reuşit să plece din locuinţa uneia dintre victime cu 30.000 de lei, iar în alte două cazuri, cu 10.000 şi, respectiv, 5.000 de lei.

Cei doi au fost reţinuţi pentru furt calificat, urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

R.D.