3.7 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 12:07
No menu items!

Facebook elimină mesageria din aplicaţiile pentru mobil și te obligă să instalezi Messenger-ul

spot_img

 Facebook-smartphone

Facebook anunţă că va elimina treptat mesageria instantanee din aplicaţiile Facebook pentru telefoanele mobile, iar Facebook Messenger va deveni obligatoriu pentru utilizatorii de smartphone.

Compania a informat că va elimina treptat facilităţile de mesagerie instantanee din aplicaţiile Facebook pentru Android şi iOS şi va forţa utilizatorii să folosească Facebook Messenger, singurul mod prin care se va putea comunica gratuit cu contactele din listă.

După WhatsApp, serviciul de mesagerie inclus în Facebook s-ar putea să fie cel mai popular instrument de mesagerie instant. Indiferent dacă folosiţi aplicaţia de Facebook pentru dialog sau aţi apelat la programul separat, intitulat Facebook Messenger, aceasta este o metodă foarte intuitivă de intra rapid în contact cu prietenii apropiaţi.

Compania anunţat că această măsură va afecta doar utilizatorii telefoanelor Android şi iOS, având în vedere că Facebook nu a lansat până în prezento versiune pentru tablete a aplicaţiilor Facebook Messenger de pe aceste platforme. Utilizatorii Windows Phone şi Windows vor fi exceptați pentru moment, ținând cont de faptul că aceştia folosesc încă o versiune incompletă a produsului sau nu beneficiază deloc de ea, iar utilizatorii telefoanelor Android vechi care rulează încă Gingerbread vor fi şi ei exceptaţi.

 Foarte mulţi utilizatori au fost deja notificaţi de obligativitatea instalării Facebook Messenger,

compania trimițănd mesaje de avertizare către utilizatorii din anumite ţări din Europa de Vest, însă a subliniat că migrarea către Facebook Messenger va deveni treptat obligatorie la nivel global.

C.A.