23.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 12:26
No menu items!

„Fă ce zice popa, nu ce face el”. Europarlamentarul Rareș Bogdan: „Ascultaţi cu circumspecţie retorica de la Bruxelles”

spot_img

Europarlamentarul Rareş Bogdan le-a recomandat, sâmbătă, tinerilor liberali să privească cu rezervă „retorica de la Bruxelles” în privința crizei energetice cu care se confruntă Europa. „Să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade”, le-a spus liderul liberal colegilor săi din organizaţia de tineret.

„Nu neapărat toate scenele apocaliptice şi toată retorica dezastrului este cea care caracterizează România. Vreau să vă rog să ascultaţi cu circumspecţie inclusiv retorica de la Bruxelles cu privire la… adică să vă spălaţi zilnic, să faceţi duş zilnic, nu o dată pe săptămână, să încercaţi să nu opriţi apa când vă spălaţi pe dinţi, să nu mâncaţi făină de gândaci şi nici să nu staţi la 19 grade. Si fiţi raţionali, să fiţi echilibraţi, să înţelegeţi ce înseamnă momentul actual din punct de vedere al energiei, dar să nu cădeţi în păcatul extrem”, a spus Rareş Bogdan la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a PNL.

El a precizat că România este unul dintre statele cu cea mai mică dependenţă de combustibilii fosili proveniţi din Federaţia Rusă, are energie electrică, inclusiv energie verde, şi are producţie proprie de cereale şi petrol.

Bogdan a vorbit şi despre viitoarele bătălii electorale.”Tot ce aţi văzut în 2004, în 2009 şi în 2014 este nimic faţă de ceea ce veţi vedea în 2024, când va fi o ciocnire a civilizaţiilor, a sferelor de influenţă, a partidelor politice şi liderilor, în bătălii crunte, patru bătălii în acelaşi an”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL.

Raluca Dan