5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 19:11
No menu items!

EY România și-a luat director pentru piețele de capital de la grupul Raiffeisen

spot_img

Bogdan Campianu Executive Director EY Romania

Compania de consultanță Ernst & Young România (EY) l-a numit pe Bogdan Câmpianu în funcția de director executiv al echipei de Corporate Finance, care acoperă serviciile pentru fuziuni şi achiziţii (M&A), servicii de asistenţă în obţinerea de finanţare şi atragerea de capital. De asemenea, Câmpianu va fi implicat în dezvoltarea serviciilor EY specifice pieţelor de capital, potrivit unui comunicat al companiei.

Acesta a lucrat peste nouă ani la Raiffeisen Capital&Investment (RCI), din care în ultimii şapte ani ca membru în consiliul director şi ca lider al departamentului Pieţe de Capital, poziție din care a coordonat echipa implicată în oferta publică secundară a Transgaz (2013) și listarea Fondului Proprietatea (2011).

”Reţeaua EY va reprezenta o deschidere spre noi oportunităţi pe măsură ce piaţa începe să îşi revină şi să crească atât în România, cât şi în regiune. Întreaga gamă de servicii pe care o oferim în zona consultanţei şi asistenţei în afaceri ne permite să lucrăm cu echipe interdisciplinare care furnizează servicii de valoare adăugată în tranzacţii complexe”, spune Bogdan Câmpianu.

 Vlad Bârleanu