1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 5:07
No menu items!

Explozie la o vulcanizare din Pitești: Un bărbat a murit, altul a fost grav rănit

spot_img

Incidentul a avut loc în timp ce victimele încercau să schimbe o anvelopă a unui camion

ambulanta

Un bărbat de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, în urma unei explozii produse, marţi dimineaţă, la o vulcanizare din Piteşti. Incidentul a avut loc în timp ce victimele încercau să schimbe o anvelopă a unui camion, arată potrivit primelor informații furnizate de ISU Argeş.

Explozia a avut loc la o vulcanizare situată pe strada Depozitelor din Piteşti, iar ambii bărbaţi erau angajaţi ai vulcanizării.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a precizat că cei doi bărbaţi – unul în vârstă de 27 de ani, celălalt de 34 de ani, încercau să schimbe un cauciuc al unui camion, când s-a produs o explozie.

În urma deflagraţiei, bărbatul de 27 de ani şi-a pierdut viaţa din cauza rănilor foarte grave pe care le-a suferit, iar cel de 34 de ani a suferit un traumatism cranio-facial şi a fost preluat de o ambulanţă SMURD pentru terapie intensivă, fiind transportat la spital.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, specialiştii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au fost sesizaţi, urmând ca aceştia să stabilească dacă au fost respectate condiţiile de lucru de către cei doi şi de către angajator.

D.M.