17.8 C
București
joi, 26 mai 2022 - 5:05
No menu items!

Explozie la o fabrică de ciment din Voluntari. Praful de ciment s-a depus pe casele din zonă. Se fac cercetări pentru distrugere din culpă

spot_img

O explozie s-a produs, joi , la o fabrică de ciment din Voluntari, iar o cantitate mare de praf de ciment s-a împrăştiat în aer şi s-a depus pe casele din zonă.

Poliţia Ilfov a anunţat că face cercetări pentru distrugere din culpă după ce, joi, la o fabrică de ciment din Voluntari au fost „probleme” la instalaţia de umplere a unui siloz, iar o cantitate de praf de ciment s-a împrăştiat în atmosferă şi s-a depus pe imobile.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12.25, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că în oraşul Voluntari s-a auzit o explozie, de la o fabrica de ciment din localitate. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Voluntari, pentru efectuarea de activităţi specifice, unde au constatat că ar fi fost anumite probleme la instalaţia de umplere a unui siloz”, a anunţat Poliţia Ilfov.

Ca urmare, o cantitate de praf de ciment s-a împrăştiat în atmosferă şi s-a depus pe imobilele din proximitatea statiei de betoane.

Poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar penal, în care se fac cercetări pentru distrugere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

SURSA FOTO: Antena 3

                                                                                                                    Adina Silav