10.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 12:54
No menu items!

Explozie la o conductă magistrală de gaze. Mai multe mașini, complet arse

spot_img

O explozie s-a produs, luni dimineața, la o conductă magistrală de gaze, în județul Gorj. Nu sunt victime, dar mai multe mașini sunt complet arse. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, flăcarile au în jur de 50 de metri înălțime, iar sursa incendiului nu a fost îndepărtată. 

În urma exploziei, mai multe mașini au fost arse complet. Inițial, se vorbea despre opt mașini ale angajaților, dar se pare că e vorba de mai multe. La fața locului au ajuns mai multe echiape de  jandarmi, polițiști, cei de la ISU Gorj. 

Zona a fost izolată. Sunt echipaje ale ISU Gorj, poliție. Riscurile sunt minime în acest moment de alte explozii. Ceea ce e important e că nu sunt victime, e lucrul care ne chinuia pe toți. Așteptăm rezultatele cercetărilor. În momentul în care vom afla cauza, vă vom informa. Mașinile au fost afectate de flăcările generate de explozie. Casele oamenilor nu sunt foarte aproape, nu există riscuri din acest punct de vedere”, a declarat prefectul din Gorj, Ciprian Florescu, la Antena 3. 

foto: antena3.ro