2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 10:55
No menu items!

Explozie la Brașov. Clădirea unei fabrici de pâine s-a prăbușit. Zece persoane, prinse sub dărâmături, cinci – la spital

spot_img
  • UPDATE

Cinci persoane au fost rănite în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, în timpul unui meci. Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că a fost declarat Cod Roşu, iar la faţa locului au fost trimise mai multe elicoptere.

Arafat a precizat că cinci persoane care au fost rănite în explozie au fost transportate la spital. El a adăugat că a fost activat ”cod roşu” de intervenţie şi că spitalele din judeţele Braşov şi Covasna sunt pregătite să primească răniţi.

Arafat a mai spus că sunt pregătite şi două elicoptere care vor prelua, la nevoie, răniţi.

Potrivit informaţiilor de la faţa locului, zece persoane sunt căutate printre dărâmături.

O explozie puternică urmată de un incendiu a izbucnit, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, în timpul unui meci din Liga a II-a.

Mai multe echipaje de pompieri şi SMURD s-au îndreptat spre locul exploziei produse la Fabrica de pâine Vel Pitar, situată în apropierea stadionului Tineretului.

Flăcările uriaşe au fost surprinse în direct de camerele video de la stadionul FC Braşov.

Joi seară, pe stadionul din Braşov, în spatele căruia se află fabrica de pâine unde a avut loc explozia, se desfăşura meciul între echipele de fotbal FC Braşov şi CSM Râmnicu Vâlcea din Liga a II-a de fotbal.

Vom reveni cu detalii.