3.9 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 8:46
No menu items!

Explozie într-un bloc din Gherla (Cluj). Un bărbat a fost rănit

spot_img

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu

pompieri

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Gherla, judeţul Cluj, a fost rănit, sâmbătă, în urma unei explozii produse în apartamentul său. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş, a declarat pentru MEDIAFAX că explozia a fost determinată de faptul că bărbatul a lăsat focul de la aragaz nesupravegheat, acesta s-a stins, apoi victima a reîncercat să îl aprindă fără să fi aerisit în prealabil locuinţa.

Am fost solicitaţi să intervenim la o explozie care s-a produs într-un bloc din Gherla. La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri, care au stins imediat focul izbucnit în urma exploziei. Incendiul nu a afectat mult locuinţa, uşa a fost smulsă de suflul exploziei şi au ars câteva lucruri din bucătăria apartamentului. Din primele informaţii, se pare că un bărbat de 61 de ani şi-a pus mâncarea pe aragaz şi a lăsat focul nesupravegheat câteva minute. Când s-a întors în bucătărie a văzut că flacăra este stinsă şi a încercat să o reaprindă, fără să fi aerisit încăperea, moment în care s-a produs explozia.

Andrei Biriş
purtător de cuvânt, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj

Purtătorul de cuvânt a adăugat că bărbatul a suferit câteva arsuri, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Gherla, pentru îngrijiri medicale.