4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 3:16
No menu items!

Explozie într-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

spot_img

Explozie într-un bloc din Pitești, un copil a murit

În urma exploziei produse  într-un bloc din orașul dâmbovițean Fieni, vineri dimineața, au fost rănite cinci persoane, printre care un copil, iar două apartamente au fost avariate.

Explozia puternică produsă la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Fieni a fost urmată de incendiu.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale şi o autoscară pentru intervenţie la înălţime şi trei ambulanţe, din care două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa şi una de la SMURD, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița.

Explozia care s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, a condus la rănirea a cinci persoane, printre care un copil, unul dintre adulți fiind în comă. Potrivit directorului medical al SAJ Dâmbovița, doctorul Dorin Maier, pacientul în stare comatoasă va fi transportat la Spitalul de urgenţă Târgovişte, iar ceilalţi patru răniţi vor fi duşi, în primă fază, la Spitalul Orăşenesc Pucioasa.

“Din primele cercetări rezultă că deflagraţia a avut loc într-un bloc din oraşul Fieni, iar apartamentele afectate sunt situate la etajele al treilea şi al patrulea, sunt cinci victime – patru adulti şi un copil – care vor fi transportate la spital, urmează să stabilim împreună cu pompierii miitari ce s-a întâmplat, care sunt cauzele exploziei şi să evaluăm pagubele”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița, maior Eduard Ţelea.

Locatarii blocului în care s-a produs explozia au fost evacuaţi de către pompieri, urmând ca după stingerea focului să stabilească dacă cele două apartamente avariate mai pot fi locuite.

Daniela Marinescu