1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 9:18
No menu items!

EXPLOZIE într-un bloc din centrul Bacăului: o persoană a fost grav rănită

spot_img

Deflagrația s-a produs în apartamentul bătrânului rănit, fără a fi urmată de incendiu

pompieri

O explozie s-a produs, marţi dimineaţă, într-un bloc din zona centrală a municipiului Bacău. În urma deflagraţiei un bătrân de 85 de ani a fost rănit grav, urmând să fie transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au precizat că deflagraţia s-a produs într-un apartament de la parterul unui bloc din zona Pieţei Nord a municipiului Bacău, în urma acumulărilor de gaze de la reţeaua de distribuţie din imobil.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, iar echipele de la E.ON au întrerupt alimentarea cu gaze şi energie electrică a imobilului. În interiorul locuinţei unde a avut loc explozia a fost găsit proprietarul apartamentului, un bărbat de 85 de ani, care a suferit arsuri de gradele doi şi trei pe aproximativ 65 la sută din suprafaţa corpului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, fiind solicitată intervenţia unui elicopter SMURD pentru a se realiza transferul bătrânului la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Andrei Grecu
purtător de cuvânt, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău

Andrei Grecu a precizat că deflagraţia a afectat doar apartamentul bătrânului, fără a fi înregistrate pagube şi în alte locuinţe din bloc.