0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 19:55
No menu items!

Explozie într-un bloc din cartierul bucureștean Pajura. Trei femei au fost rănite

spot_img

Trei femei au fost rănite în urma unei explozii produse joi, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Hrisovului, din cartierul Pajura, din Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit primelor informații furnizate de pompierii militari  – care au intervenit cu cinci echipaje în acest caz, explozia ar fi fost provocată de scurgerile de gaz de la o butelie. Trei femei – între care o bătrână aflată în apartamentul în care s-a produs deflagrația  – au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre acestea are arsuri pe braţe, o alta are plăgi produse, cel mai probabil, de cioburi, iar a treia a fost găsită în stare de inconştienţă, aceasta leşinând în momentul deflagraţiei.

Daniel Vasile a precizat că explozia s-a produs în jurul orei 15.30, într-un apartament de la ultimul nivel al unui bloc cu patru etaje și a fost urmată de un incendiu care a fost stins până la venirea pompierilor la faţa locului. Nouă apartamente de la etajul patru al blocului au fost afectate.

R.D.