16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 9:04
No menu items!

Explozia de la Arad. Cercetările, pentru omor calificat cu premeditare. Detalii din ancheta procurorilor

spot_img

Procurorii au încadrat explozia de la Arad, soldată cu decesul omului de afaceri, la omor calificat cu premeditare. Parchetul General anunță că în anchetă au fost dispuse mai multe expertize.

„În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului. Procurorul de caz a dispus realizarea mai multor lucrări criminalistice (expertize și constatări) din multiple specialități, raportat la natura complexă a aspectelor care sunt investigate. În cauză au fost audiate mai multe persoane, în continuare fiind efectuate activități de urmărire penală în ritm continuu și susținut”, a transmis Parchetul General.

Sursa citată precizează că, în acest caz, au fost alocate importante resurse umane și logistice de către Poliția Română, care își desfășoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică.

Ioan Crișan, un cunoscut om de afaceri din Arad, a decedat, sâmbătă dimineaţă, după ce mașina în care se afla a sărit în aer la un minut după ce a pornit-o.