7.9 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 11:56

Exerciții pentru brațe frumoase și tonifiate / VIDEO

În general, femeile sunt predispuse la depozitarea excesului de grăsime în zona brațelor

ora_sport1

A venit vara și vrem să etalăm brațe frumoase, tonifiate, fără piele lăsată, atât de inestetică. În general, femeile sunt predispuse la depozitarea excesului de grăsime în zona brațelor. Pe de altă parte, acestei zone i se acordă prea puțină atenție când vine vorba de antrenament la sală.

Chiar dacă reușești să scapi de  kilogramele în plus prin dietă, te vei confrunta în continuare cu acest aspect “lăsat” al brațelor în partea superioară (din nefericire, acesta se va accentua odată cu vârsta).

Ce este de făcut? Un antrenament special pentru această zonă a brațelor (triceps), de două ori pe săptămână – fie acasă, fie la sală – va rezolva această problemă, astfel încât vei putea purta cu încredere rochii sau top-uri cu bretele în defavoarea mânecilor scurte.

ora_sport

Există o mulțime de exerciții speciale pentru triceps. În clipul de mai jos aveți un exemplu de trei exerciții executate consecutiv. Recomand 3-4 serii a câte 10 repetări pentru fiecare exercițiu. Important este să vă concentrați pe zona lucrată, astfel încât grupele musculare ajutătoare să “intervină” cât mai puțin în executare, lăsând tricepsul să susțină mișcarea respectivă.

Data viitoare voi reveni cu un set de exerciții pentru o altă grupă musculară a brațelor – biceps.

Până data viitoare, nu uitați să fiți always fit and ready for fitness!”

Lucian Mera