24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 20:46
No menu items!

EXCLUSIV. Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, pleacă din UNPR: „Sistemul și-a bătut iar joc de mine”

spot_img

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, achitat definitiv într-un dosar instrumentat de DNA, a părăsit partidul lui Gabriel Oprea, UNPR, la nici o lună de la înscriere.

La ora redactării acestei știri, Lucian Diniță nu a oferit motivul pentru care a pleccat din partidul lui Gabriel Oprea. El a declarat în exclusivitate pentru Sursa Zilei că „a cincea oară, Sistemul și a bătut joc de mine”, cunoscut fiind petrecerea oferită, acasă, de Gabriel Oprea, în seara alegerilor din 2009, unde au fost prezenți principalii șefi ai structurilor de forță, caz cunoscut ca „Sufrageria lui Oprea”. „Cred că am gresit profund. Dar am crezut, încă o dată, că mi se va face o reparație, dar mi-am luat, din nou, „țeapă”, ne-a declarat Lucian Diniță.

Cu o lună înaintea înscrierii, Lucian Diniță a fost achitat definitiv de Curtea de Apel București, în dosarul în care procurorii DNA l-au acuzat că ar fi luat mită de la un om de afaceri doi curcani, un miel şi cinci păstrăvi pentru eliberarea unui permis de conducere.

Andi Topală