1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 5:58
No menu items!

Evenimente caritabile pentru victimele de la Club Colectiv

spot_img

 

Pe 4 Noiembrie, la Clubul Bamboo din Bucureşti a fost organizat un eveniment caritabil în numele persoanelor care suferă în urma tragediei de la Club Colectiv. Pe scenă au urcat peste 25 de artişti, printre care Direcţia 5, Connect-R, Marius Moga, Dan Bittman, Randi şi mulţi alţii. Gazda evenimentului a fost Cabral, iar tot profitul va fi donat pentru victimele de la Colectiv.

O serie de evenimente urmează să aibă loc, tot cu acelaşi scop:

Pe 6 Noiembrie, la Club Phoenix din Constanţa va cânta trupa Bosquito. Toate încasările de pe urma biletelor vor fi donate.

Tot pe 6 Noiembrie, la Club Nerv din Arad se organizează un alt concert caritabil. Accesul se face pe bază de donaţie, iar printre artiştii prezenţi se numără DJ Muh’fucka şi Presto.

În data de 12 Noiembrie are loc un spectacol de stand-up la Sala Epika Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Prezenţi vor fi Teo, Costel, Bobonete, Micutzu’, Vio, Sergiu şi Andrei, Bordea şi mulţi alţii.

Trupa Byron susţine un concert pe 13 Noiembrie în Club Fratelli din Bucureşti.

Toți banii încasați din vânzarea biletelor vor fi direcționați către victimele tragediei din Colectiv și familiile acestora.

Printre cei plecați dintre noi se află prieteni, colegi, colaboratori, iar gândurile noastre sunt alături de familiile și apropiații lor, cât și de cei care în continuare luptă pentru viață și se recuperează pe paturile de spital.

Dincolo de modalitățile evidente – donare de sânge, sprijin moral și financiar – ne simțim obligați să fim alături de cei afectați, așa cum ne pricepem cel mai bine: prin muzică. Acum, mai mult decât oricând, simțim că trebuie să ne reafirmăm credința în ceea ce facem. – Trupa Byron

Pe 14 Noiembrie, Dark Side Booking Academy organizează evenimentul Împreună Rezistăm la Arenele Romane, un concert caritabil pentru victimele de la Colectiv. Line-upul îi include pe E.M.I.L., Paraziţii, R.O.A., Coma, Breathelast, Şuie Paparude, H8 şi mulţi alţii.

De asemenea, dacă doriţi să contribuiţi financiar, pe lângă conturile bancare deschise în numele victimelor, cei de la Universal Music România vor dona toate încasările colectate în urmă vânzării albumelor trupelor Goodbye To Gravity şi Up To Eleven:

Pentru că este nevoie de ajutor, Universal Music România va dona toate încasările proprii, colectate în urma vânzării albumelor trupelor Goodbye to Gravity – Mantras of War și Up To Eleven – Ce simți, victimelor tragediei din Clubul Colectiv.

Albumele pot fi cumpărate în format fizic din magazinele de specialitate (Cărtureşti, rockshop.ro, emag.ro şi magazinul Muzica) și sunt disponibile în format digital, pentru descărcare sau streaming, la următoarele adrese:

Goodbye to Gravity – Mantras of War
Up To Eleven – Ce simți  – Universal Music România

Octavian Cătuşanu