20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 15:30

Evanghelia de astăzi, o lecție pentru acasă / VIDEO

spot_img

“Ne este mai de folos să moară un om pentru popor decât să piară tot neamul. Dacă-L lasă masa, toți vor crede în El și vor veni romanii și ne vor lua și țara, și neamul.” (Ioan 11, 47–57) AȘA CĂ AU HOTĂRÂT SĂ ÎL OMOARE.

Acesta este rezultatul activității Sfântului Ioan Botezătorul și a Domnului Hristos în cei trei ani și jumătate de misiune publică. MOARTEA ȘI EXCLUDEREA DIN SOCIETATE!

Care este finalul? De ce să îndreptăm o societate putredă, când putem să fim veșnic victime și să profităm din putreziciunea ei și de ce să nu fim urmașii adevărului și ai corectitudinii? Atunci ne periclităm pe noi. Este mai ușor să fii victimă colaterală, profitând de dezordinea altora, decât un om drept cinstit și onest așa cum o cerea Ioan Botezătorul!

Deci, Evanghelia de astăzi este o lecție pentru acasă. 

Ori ne integrăm într-o societate perseverentă pe valori verticale și spirituale, morale și intelectuale, ori continuăm să ne complacem în mocirla în care suntem și să spunem: “ăla e de vină, ăla e de vină, ăștia sunt de vină, ăia sunt de vină.” “NOI NU AVEM NICIO VINĂ.”

Și îmi place ce am citit undeva…este o întrebare!  Când votezi hoți, tu ce ești?