3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 11:23

EUROPARLAMENTARE 2014. Băsescu: Am votat pentru un partid nou. FOTOGALERIE

spot_img

Traian Băsescu a făcut un apel la români să vină să voteze şi a precizat că, dacă aceştia nu-şi regăsesc opţiunile pe buletine, atunci să-şi anuleze votul, dar să nu absenteze.

Basescu 1_SZ

Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în secţia de votare, că a votat pentru un partid nou. În plus, el a făcut un apel la români să vină să voteze şi a precizat că, în cazul în care aceştia nu-şi regăsesc opţiunile pe buletine, atunci să-şi anuleze votul, dar să nu absenteze.

Băsescu a votat, duminică la prânz, la Liceul Xenopol, împreună cu soţia sa, Maria. După ce a votat, în secţie, şeful statului a spus că a votat “cu un partid nou”.

Preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat, duminică, la Liceul Xenopol, unde a venit pentru votul la europarlamentare de un grup de simpatizanţi, printre care Gabriel Berca (PMP), cu tricouri înscripţionate cu mesaje precum “Băsescu, always cool”, “My president is Joe Biden’s friend” şi “Preşedinte învingător”. Un alt grup de oameni – prezenți în fața secției – l-a întâmpinat pe Băsescu cu huiduieli.

R.D.