3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 10:38
No menu items!

Eugen Teodorovici revine la Finanțe: Voi lua ce măsuri se justifică

spot_img

PSD îl propune pe Eugen Teodorovici pentru funcţia de ministru al Finanţelor. Din funcția de preşedinte al Comisiei de buget-finanţe din Senat, Teodorovici a contestat măsurile cuprinse în Ordonanţa 79/2017 care au generat „revoluţia fiscală” de la 1 ianuarie 2018.

Imediat după nominalizarea oficială la portofoliul Finanțelor, Eugen Teodorovici a declarat că va dori să ia măsuri care se justifică în ceea ce priveşte Finanţele, adăugând că o comunicare mai bună va conduce la soluţii mai bune.

Întrebat ce măsuri doreşte la Ministerul de Finanţe, Teodorovici a răspuns: „Ce măsuri se justifică. Ca să fie foarte clar, şi atunci când am avut argumente la nivelul Senatului, în Comisia de buget-finanţe, am avut punctul meu de vedere. Aţi văzut că de fiecare dată, în Parlament, unele decizii s-au modificat, pentru că au fost argumente. Poate că a fost acea lipsă de comunicare pe care cu toţii am invocat-o, şi din partea Executivului, şi din partea Parlamentului şi, de multe ori, din partea partidului, deci eu zic că o comunicare mai bună va duce la soluţii mai bune”.

Eugen Teodorovici a precizat că nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre ce îşi propune să facă.