19.2 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 6:42

Este oficial: Cristache Rădulescu a renunțat la PDL în favoarea PSD

spot_img

Președintele PSD Ilfov, Gabriel Firea, a confirmat oficial ceea ce Sursa Zilei a dezvăluit deja în urmă cu puține ore despre liderul (fost) PDL Ilfov, Cristache Rădulescu – fostul președinte al Consiliului Județean Ilfov a demisionat de la conducerea filialei ilfovene a PDL și, implicit, din partid, și s-a înscris în PSD.

Iată mai jos comunicatul de presă transmis de PSD Ilfov redacției Sursa Zilei și semnat de senatoarea Gabriela Firea.

Fostul președinte al Consiliului Județean Ilfov, Cristache Rădulescu, este, de astăzi, 4 iunie 2013, cel mai nou membru al PSD Ilfov. Rădulescu a semnat adeziunea la organizația PSD Ilfov.

Cu o activitate bogată și recunoscută în domeniul administrativ, dar și in cel legislativ, Cristache Rădulescu va fi președintele Ligii Aleșilor Locali a PSD Ilfov. Această poziție a fost ocupată până la această dată de primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, care a renunțat de bună voie la această funcție, și va rămâne vicepreședinte al PSD Ilfov, la fel ca toți primarii social democrați din județ.

Președintele PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea a declarat că organizația PSD Ilfov respectă cu strictețe Protocolul USL în teritoriu, ca și până acum. Social democrații își doresc să continue fără sincope activitățile alături de partenerii liberali, progresiști și conservatori, PSD Ilfov fiind întru totul pentru cooperare, parteneriat sincer și ajutor reciproc în județ.

Gabriela Firea
președintele PSD Ilfov

Surse social-democrate ne-au dezvăluit că fostul lider al PDL Ilfov are promisă funcția de președinte executiv al PSD Ilfov, precum și de viceguvernator al viitoarei regiuni București-Ilfov.

Andi Topală