32.2 C
București
miercuri, 4 august 2021 - 15:30

Epuizarea ar putea fi cauza morții jurnalistului Mihai Dolinschi. Ce au declarat tatăl și bunica ziaristului

spot_img

Jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în locuinţa sa din Bucureşti, luni seara, de apropiaţi. Tatăl lui Mihai Dolinschi  și bunica acestuia au vorbit despre jurnalist, într-un interviu Antena 3. „Mihai a avut simțul umorului. Cele mai frumoase clipe le-am trăit alături de acest copil. După ce mai spunea o glumă, banc, spunea că nu se simte bine, că e obosit”, a declarat tatăl lui Mihai Dolinschi. Bunica jurnalistului spune, de asemenea, că acesta ar fi fost epuizat. „Când venea, spunea am venit la voi sa mă odihnesc, mă simt foarte obosit. Eu și tataie îi făceam toate poftele.”

Trupul neînsuflețit al jurnalistului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Potrivit surselor din poliție, pe corpul acestuia nu au fost găsite leziuni, dar necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului.

Din informațiile obține de Antena 3, epuizarea ar fi cauza decesului.

„Mihai Dolinschi își dorea să fie tot mai bun, să știe tot mai multe informații din lumea sportului. Nu dorea să ia o pauză, deși cei de la locul de muncă l-au sfătuit să facă asta. Jurnalistul le spunea celor din familie că dacă ar pleca în concediu ar pierde multă informație”, spune jurnalistul Rafaelo Varga.

Ani Oprea, bunica lui Mihai Dolinschi, vorbește în termeni laudativi despre nepotul ei, pe care chiar ea l-a educat, așa cum a povestit.

„L-am învățat să fie ascultător, să-și facă munca cu multă dragoste, să fie profesionist, ceea ce mi-a demonstrat că așa era. Am ascultat multe interviuri, toți l-au lăudat.

Avea o măsuță unde urmărea meciurile și nota lucruri. Mihai înainte de a merge la comentariu își făcea lecțiile ca un elev.

Când venea, spunea am venit la voi sa mă odihnesc, mă simt foarte obosit. Serveam masa. Avea anumite principii ale lui. Eu și tataie îi făceam toate poftele.”

Și tatăl lui Mihai Dolinschi a vorbit despre fiul său. Acesta spune că Mihai Dolinschi era un om cu simțul umorului, în ciuda faptului că era epuizat.

„Mihai a avut simțul umorului. Cele mai frumoase clipe le-am trăit alături de acest copil. După ce mai spunea o glumă, banc, spunea că nu se simte bine, că e obosit. Îi plăcea să-l descânt, îi plăcea să-l mangâi, eu îl mângâiam.

A mai fost în concediu. A venit foarte refăcut, avea altă poftă, alt tonus.

Pentru mine pierderea lui nu poate fi masurată, l-am considerat pe Mihai un bulgăre de aur care acum începe să se disipeze, dar memoria lui nu va fi disipată niciodată.”

Membrii familiei spun că Mihai Dolinschi consuma multă cafea  pe fondul epuizării, iar cauza decesului, potrivit unor surse, ar fi stopul cardio-respirator.

Mihai Dolinschi a fost jurnalist şi comentator sportiv al Telekom Sport România şi Look Sport. Materialele şi analizele sale tactice au fost apreciate de cititori şi telespectatori, dar şi de către urmăritorii paginii sale de Facebook, pe care îi ţinea la curent cu cele mai interesante poveşti din fotbal şi baschet. Pe lângă fotbal, Mihai Dolinschi era pasionat de baschetul nord-american, aflându-se la microfonul Telekom Sport la meciurile din finala NBA 2021/2022, dintre Milwaukee Bucks şi Phoenix Suns.

Mihai Dolinschi a fost considerat în 2018, cel mai bun jurnalist comentator sportiv.