13.8 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 21:29

Epson WorkForce WF-100, imprimanta wireless pentru deplasări

spot_img

Conectivitatea WiFi permite imprimantei să lucreze fără fire atât cu PC-uri sau Mac-uri, cât şi cu tablete sau smartphone-uri

 epson workforce-wf-100w_t - imprimanta

Una dintre singurele imprimante de acest gen de pe piaţă, Epson WorkForce WF-100 este un gadget portabil care vă ajută să printați pagini A4 oriunde vă aflaţi, scrie playtech.ro.

Seria de imprimante WorkForce a celor de la Epson include soluţii de imprimare în volume ridicate la costuri mici pentru afaceri mici şi mijlocii. Noul WF-100 este un membru al acestei clase de produse şi, potrivit companiei, este şi cea mai uşoară şi mică imprimantă wireless mobilă din lume, fiind mai mică de jumătate din dimensiunea unei genţi diplomat. În ciuda acestui fapt, este capabilă să imprime coli A4, acesta fiind cel mai important detaliu. Conectivitatea WiFi îi permite să lucreze fără fire atât cu PC-uri sau Mac-uri, cât şi cu tablete sau smartphone-uri. În plus, include şi o baterie pentru un număr nedefinit de pagini listate departe de priză.

Pentru că vorbim de o soluţie de imprimare business, preţul este unul destul de generos, 350 de dolari. În ceea ce priveşte disponibilitatea, la comercianţii online ar trebui să apară pe parcursul acestei luni, în timp ce începând cu ianuarie 2015 ar trebui să o puteţi găsi oriunde.