5.3 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 17:53
No menu items!

Enel întrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrică

spot_img

Alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din București și din județele Ilfov și Giurgiu, întreruptă pentru revizii

energie electrica

 

Enel Distribuție Muntenia va întrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrică în mai multe zone din București și din județele Ilfov și Giurgiu, pentru efectuarea lucrărilor planificate de revizii, reparații și modernizări în rețeaua de distribuție.

În municipiul București, între orele 8,00 — 14,00, se va lucra pe str. Doctor Joseph Lister, numere pare, între străzile Doctor Carol Davila și str. Doctor Petre Herescu.

În județul Ilfov, între orele 8,30 — 18,00, se va interveni în orașul Popești-Leordeni, str. Elena Stroici; între orele 9,00 — 12,00 în localitatea Balotești, str. I.C. Brătianu, str. Ion Lahovari; între orele 9,00 — 16,00 în orașul Bragadiru, str. Alexandriei, zona de blocuri, în localitatea Ciolpani, str. Mânăstirii, str. Sfânta Maria.

În județul Giurgiu, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă, între orele 8,00 — 16,00, în comuna Greaca, satul Puțu Greci, precum și în localitatea Săbăreni, străzile Castanilor, Principală, Școlii, Sondei, Eroilor, Ghioceilor, Joiței, Banichii.

C.A.