19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 8:44
No menu items!

EMOȚIONANT. Dorința unei soții pe patul de moarte VIDEO

spot_img

Echipa de la radio i-a împlinit ultimele dorințe ale Brendei și a oferit întregii familii o excursie la Disney World

 

scrisoare1

Brenda Schmitz a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiu avansat în 2011. Știind că nu va supraviețui, a decis ca după moartea sa, la momentul potrivit, familia ei să primească un dar special din partea ei.

Înainte cu doar o lună de a muri, Brenda a scris o scrisoare adresată postului local de radio Star 102,5 care derulează de mai bine de 20 de ani un program special în care sunt îndeplinite dorințe de Crăciun, scrie CNN.

Femeia a înmânat scrisoarea unei prietene apropiate, care avea misiunea de a o trimite către destinatar doar atunci când David, bărbatul cu care a fost căsătorită, își va găsi o altă parteneră de viață.

Anul acesta, scrisoarea Brendei a ajuns la postul de radio, unde david a chemat, fără să i se ofere prea multe detalii. Ajuns în direct, David a devenit vizibil emoționat atunci când gazda emisiunii l-a întrebat de fosta sa soție. Cu vocea tremurândă el a povestity cât de specială a fost Brenda în viața sa și a celor patru băieți pe care i-au crescut împreună.

Prezentatoarea Colleen Kelly a fost cea care i-a citit scrisoarea Brendei lui David.

Motivul pentru care vă scriu este că am o dorință. Am o dorință pentru David, pentru băieți și pentru noua lui soție și familia ei, dacă are, de asemenea, copii. Vreau să știe că îi iubesc foarte mult și îmi doresc să se simtă întotdeauna protejați într-o lume a durerii. Speram ca un mic gest pe care voi toți îl puteți face pentru mine, le-ar fi de folos și le-ar schimba viețile pentru totdeauna și ar știi că voi fi întotdeauna alături de ei

Brenda Schmitz

Ea și-a dorit ca noua soție a lui David să primească un binemeritat tratament de relaxare, iar întreaga familie să se bucure de o „excursie magică” ce îi va ajuta să construiască o legătură puternică. Brenda nu i-a uitat nici pe medicii de la Centrul Medical Mercy care au îngrijit-o cât timp a fost bolnavă și i-a rugat pe realizatorii programului să le acorde o noapte de relaxare într-un local unde să se poată destindă în voie.

„Am fost surprins, dar într-un fel, nu am fost. Așa era Brenda. A făcut atât de multe aranjamente înainte de a muri”, a spus David, citat CNN.

Înainte de a muri, fosta lui soție l-a rugat să își refacă viața alături de o altă femeie. Jayne, noua parteneră a lui David, a fost emoționată de gestul Brendei, fiind mișcată în special de faptul că fosta soție a lui David îi spunea că ține la ea, că o iubește, cu toate că nu a cunoscut-o. „A spus asta necondiționat”, spune Jayne.

Echipa de la radio i-a împlinit ultimele dorințe ale Brendei și a oferit întregii familii o excursie la Disney World.