28 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 14:39
No menu items!

Emma Watson, ambasadoare a bunăvoinţei pentru ONU

spot_img

Actriţa britanică va milita pentru emanciparea tinerelor femei din lumea întreagă

emma_watson

Actriţa Emma Watson, una dintre vedetele francizei cinematografice „Harry Potter”, a devenit ambasadoare a bunăvoinţei pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU).

Emma Watson a devenit, luni, purtătoare de cuvânt pentru U.N. Women. În acest rol, actriţa britanică va milita pentru emanciparea tinerelor femei din lumea întreagă. Ea va fi, de asemenea, purtător de cuvânt al campaniei HeForShe iniţiată de ONU cu scopul de a promova egalitatatea dintre sexe, informează contactmusic.com.

Vedeta sprijină de mai mulţi ani programele educaţionale pentru fete şi a vizitat în acest scop ţări precum Bangladesh şi Zambia.

Emma Watson, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebră în lumea întreagă datorită francizei cinematografice „Harry Potter”, în care a interpretat rolul Hermione Granger. Actrița britanică s-a remarcat în câteva lungmetraje de succes, precum „O săptămână cu Marilyn/ My Week With Marilyn”, „Jurnalul unui adolescent timid/ The Perks of Being a Wallflower”, „Hoţii de celebritate/ The Bling Ring” şi „Noe/ Noah”.

 D.M.