19 C
București
joi, 26 mai 2022 - 3:56
No menu items!

Emma Răducanu, hărțuită de un curier:”Mă uit mereu peste umăr. Sunt îngrijorată că acest lucru s-ar putea întâmpla din nou”

spot_img

Emma Răducanu, (19 ani, 18 WTA) a povestit în instanță despre teroarea în care trăiește, după ce un fost șofer de la o firmă de livrare la domiciliu a vizitat-o de trei ori acasă și a furat pantoful tatălui ei drept „suvenir”, scrie Daily Mail.

Potrivit presei din Anglia, Răducanu a fost hărţuită de un barbat de 35 de ani, Amrit Magar, curier de profesie. Acesta a aflat adresa la care se află locuinţa familiei Răducanu şi a început să facă vizite acolo, în încercarea de a se apropia de campioana de la US Open.

La ultima vizită, curierul a furat un pantof sport, crezând că e al Emmei.

Familia Răducanu a contactat poliţia, iar Amrit Magar a fost reţinut. El a fost eliberat pe cauţiune și îşi aşteaptă acum pedeapsa. Până atunci, nu mai are voie să se apropie de locuinţa familiei Răducanu.

„Mă simt îngrijorată de stresul provocat de faptul că publicul știe că am un hărțuitor. Vreau să mă mut într-o casă nouă, cu o securitate mai bună, pentru că mă tem că s-ar putea întoarce, deoarece știe unde este casa mea”, a declarat Emma Răducanu într-o declarație dată vineri în fața instanței, după ce bărbatul a fost de 3 ori la casa ei.

„Mă simt foarte temătoare dacă ies în oraș, mai ales dacă sunt singură. Din această cauză simt că mi s-a luat libertatea. Mă uit mereu peste umăr. Mă simt la limită și sunt îngrijorată că acest lucru s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai în siguranță”, a precizat Emma Răducanu autorităților.

                                                                                                                    Adina Silav