1 C
București
vineri, 2 decembrie 2022 - 4:18
No menu items!

Eminem este marele câştigător la MTV Europe Music Awards 2013

spot_img

eminem11

Eminem a fost marele câştigător la ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (MTV EMA), care a avut loc duminică seară, la Ziggo Dome din Amsterdam, Olanda, rapperul american fiind recompensat cu premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, dar şi cu Global Icon Award menținându-și titlul de artistul cu cele mai multe trofee câștigate la EMA de la prima ediție și până acum.

MTV România a transmis live, de la ora 22.00, cele mai importante premii muzicale ale industriei, al căror MC a fost Redfoo de la LMFAO.

Eminem a câştigat premiile categoriilor „Global Icon” şi „cel mai bun artist hip-hop”. Katy Perry a câştigat pentru prima dată în cariera sa premiul pentru cea mai bună cântăreaţă, în timp ce Justin Bieber a câştigat pentru a patra oară consecutiv premiul pentru cel mai bun cântăreţ.

Miley Cyrus a câştigat premiul categoriei „cel mai bun videoclip, cu „Wrecking Ball”, iar Bruno Mars şi-a adjudecat premiul categoriei „cel mai bun cântec”, cu „Locked Out Of Heaven”.

Formaţia One Direction a câştigat premiul pentru cel mai bun artist pop, în timp ce Chris Lee, din China, a obţinut trofeul categoriei Best Worldwide Act.

Organizatorii au anunţat, sâmbătă, că următoarea ediţie a premiilor MTV EMA va avea loc în oraşul scoţian Glasgow în 2014.

C.A.