1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:17
No menu items!

Emilia Ghinescu: „Nu e corect ca Patrick să stea într-o familie de criminali”

spot_img

Mama Elodiei nu vrea ca nepoțelul ei să crească într-o familie de criminali! Emilia Ghinescu a declarat, miercuri, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis că poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav, că decizia este dreaptă, chiar dacă vine după cinci ani. Femeia este supărată pentru că nu a mai vorbit cu nepotul ei, Patrick, de aproape trei ani, întrucât Cioacă nu a lăsat-o să mai ia legătura cu el. „Când îl tot sunam şi îl rugam să ne lase să vedem copilul, ne spunea «Nu mai veniţi, că veniţi degeaba»”, a mai spus femeia.

Întrebată dacă va cere din nou custodia copilului, după ce poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat, Emilia Ghinescu a afirmat că nu se poate pronunţa deocamdată, dar că nu i se pare corect ca Patrick „să stea într-o familie de criminali”.

Apoi a continuat: „El trebuia să se gândească la copil atunci când i-a omorât mama. Trebuia să se gândească ce se va alege cu el şi cum va creşte el cu gândul acesta”, a spus Emilia Ghinescu. Mama Elodiei a mai declarat că a vorbit cu Cioacă doar la telefon.

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale – avocata Elodia Ghinescu -, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti. D.M.