3.5 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 23:21
No menu items!

Emil Boc, primarul PDL al Clujului: O voi susţine pe Elena Udrea la prezidenţiale

spot_img

Elena Udrea este de marți candidatul PMP, partidul de suflet al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale

Boc_SZ

Fostul premier, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc – încă membru PDL, dar și membru al Fundației Mișcarea Populară – a anunţat marți că o va susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale. Anunțul lui Boc a venit la doar câteva ore de la momentul la care Udrea a fost desemnată oficial candidatul PMP la prezidențiale.

Argumentul lui Emil Boc a fost acela că, în opinia lui, Elena Udrea este “un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD şi a lui Victor Ponta”.

O voi susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale, pentru că este un adversar redutabil, bătăios şi dur la adresa PSD-ului şi a lui Victor Ponta. O susţin, de asemenea, pentru faptul că nu a ezitat niciodată să apere şi să creadă în proiectul de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am demarat împreună cu preşedintele României, Traian Băsescu. Nu în ultimul rând, Elena Udrea a fost unul dintre cei mai performanţi miniştri pe care i-am avut în Guvern şi care a demonstrat eficienţă şi pragmatism.

Emil Boc, pentru MEDIAFAX

Emil Boc este membru PDL – al cărui candidat la prezidențiale este Klaus Iohannis -, dar s-a înscris și în Fundația Mișcarea Populară, reprezentată la alegeri de Cristian Diaconescu. În plus, Boc este coleg de partid cu Monica Macovei – și ea candidat la Președinție.

R.D.