1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 14:11
No menu items!

Emil Boc critică măsurile de relaxare de sărbători: “În Europa, la orizont, e… un tsunami!”

spot_img

Unul dintre cei mai importanți lideri ai PNL, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a criticat măsurile de relaxare luate de Guvern înainte de sărbători, întrucât în Europa este ”un tsunami” care vine către noi. Tot Emil Boc a fost suprins fără mască de protecția la festivalul Untold, în luna septembrie, înaninte de Conggresul PNL.

”Dacă am fi suficient de raţionali, asta nu ar trebui să se întâmple acum în România. Dacă mă uit în Europa, îmi dau seama că la orizont este un…un tsunami, este un val care vine şi cam aşa a fost de care fiecare dată, de la Vest la Est… Ce înseamnă? Încă nu am scăpat de pandemie, asta e prima concluzie pe care trebuie să o avem în minte. A doua este că ultimul val, din nefericire, a adus foarte multe pierderi de vieţi în România, pentru ca am avut un fond scăzut de vaccinare. Sper ca Guvernul să ia măsuri pentru siguranţa romanilor şi nu pentru interesul unui partid sau altul”, a declarat Emil Boc la un post de radio local.

În luna septembrie, înainte de Congresul PNL, Emil Boc a fost surpins fără mască de protecția la festivalul Untold, organizat sub egida Primăriei Cluj Napoca. La festival a fost surprins fără mască și ministrul de interne Lucian Bode.

M. Nedelcu